fredag 17 februari 2012

Frukost

Frukost har varit lite ångestfyllt för mig, jag är så kräsen på morgon och INGET har smaksatt bra trots att jag är väldigt hungrig.

men något som jag åt till frukost hela göra veckan:
Kokosmjölk
Bär
Ev. kokosfett

Mixat tillsammans.
Blev tyvärr inte gott att göra kvällen innan, å morgonen var det klumpigt och smakade kylskåp. Men jag har ställt fram ren mixer och skål så det ska gå snabbt på morgonen ändå.

Jag hade i björnbär och lite citron eller grapefrukt för att bli lite syrligare, men välj själv några välgörande bär du tycker dig behöva. Smakade lite glassigt om drycken. ha gärna i lite kallpressad kokosfett också, det är ju jättebra mot candida.

Tänk på att köpa ren kokosmjölk, utan massa tillsatser. Ju fetare en kokosmjölk är, desto naturligare är den faktiskt. Den ska bara bestå av kokoskött och vatten.

Sådan kan kanske kännas dyr i vanliga affären då bara dom lyxigaste märkena erbjuder ren kokos. Men mitt tips som jag haft tidigare, om du har en utländsk affär i närheten så kan du hitta bra mat billigt. Jag köpte en liter ren kokosmjölk för 18 kronor på asiatiska affären för jag bor. Räcker till fyra frukostar eller mellanmål.

1 kommentar:

Connie Tornevall sa...

Jag är jätteglad att jag hittade hit! Du har en helt underbar blogg om mat för oss som har Candida. Fortsätt i samma stil, jag bara älskar din mat! Jag lägger till dig i min blogg så jag hittar dig lättare. Kram